Start your event with a smile

It’s the most wonderful time of the year …‘ zoals Andy Williams het zingt in zijn vrolijke kerstliedje. Een tijd van gezelligheid, lekker knus bij elkaar zijn, het geluid van een knisperend houtvuur in de open haard, heerlijk eten en als het even mee zit: een laagje sneeuw. Wij vinden dit persoonlijk ook de mooiste tijd van het jaar en weten dan ook het ultieme kerstgevoel uit te dragen in ons kerstentertainment.

De enige echte Kerstman

Altijd al de kerstman in hoogst eigen persoon willen ontmoeten?

Wij laten uw droom werkelijkheid worden.

Boek de enige echte kerstman en wij zorgen voor een betoverende kerst dit jaar in uw winkelcentrum, op uw evenement, bedrijfsfeest en meer …

 

Huis van de Kerstman – Sittard

Tijdens de donkerste dagen van het jaar organiseren we in samenwerking met Centrum Management Sittard in de historische binnenstad van Sittard diverse kerstactiviteiten. Zo mogen wij sinds 2018 het ‘Huis van de Kerstman’ verzorgen. 

Het nostalgische ‘Gruuzekirkske’ wordt omgetoverd tot een magische verblijfplaats van onze Kerstman. Naast een ontmoeting en een persoonlijk fotomomentje, kunnen de kinderen ook genieten van spelletjes en knutsels.   

Meer kerstinformatie, offerte of boeken?

Wilt u weten wat voor u de kerstmogelijkheden zijn in combinatie met uw evenement of idee?

1 + 15 =