Start your event with a smile

Centrum Management – Sittard

Het Centrum Management Sittard organiseert door het jaar heen diverse activiteiten in de Sittardse binnenstad. Voor activiteiten als ‘Inspired Shopping’, ‘Alles veur de Mam’, ‘Stoere Mannedaag’, ‘Kènjerfest’ en ‘Wèntjerdruim’ mogen wij u laten mee genieten van de mooie activiteiten. Want ja .. de slogan is niet voor niets: ‘Sittard, genieten voorop!

Het Limburgs Sinterklaasjournaal

Een mooi project waar we als een van de initiatiefnemers aan hebben mogen meewerken. Een 11-delig Sinterklaasjournaal dat in 2018 te zien was in de Limburgse huiskamers. Wij namen vooral de technische realisatie voor onze rekening, maar ook op muzikaal gebied mocht de serie op ons rekenen.

Häöfkestreffen in de Broekstraat – Sittard

Om de 5 jaar vindt in de Broekstraat in Sittard het ‘Häöfkestreffen’ plaats. In de gehele straat zetten de bewoners dan de poorten open voor bezoekers en bewonderaars. Natuurlijk is er van alles te beleven voor jong en oud. Straattheater (2012) / Louis en Géraar, de hoflakeien (2017).

COS Limburg – Roermond

COS Limburg is een provinciaal advies- en projectbureau dat werkt aan duurzame verbinding van mensen en organisaties, met elkaar en met de samenleving. Wij verzorg(d)en onder andere de presentatie van de Duurzaam-Doe-Jezelf-Show, Eerlijk winkelen-route in Sittard en een ludieke entree-act als Douane tijdens de Explore-terugkomdag. Ook voor het bevrijdingsfestival in Roermond hebben wij diverse malen onze handen uit de mouwen gestoken.

Toon Hermans Tentoonstelling – Sittard

Als cabaretier, zanger, kunstschilder en dichter was Toon Hermans één van de grote drie van het Nederlandse Cabaret. Met zijn versjes, liedjes en conferences heeft hij vele harten veroverd. Voor de (tijdelijke) tentoonstelling verzorgden wij de kinderanimatie voor de weekenden.

Oud Limburgs Schuttersfeest 2014 – Grevenbicht

Na het winnen van ‘d’n UM’, organiseerde schutterij Eendracht het Oud Limburgs Schuttersfeest. Het ‘Kènjerdörp’ was ons pakkie an en samen met een aantal andere commissieleden hebben we er voor gezorgd dat er voor de kinderen van alles te beleven was.

Circus ‘Fasila’ – Fanfare Sint Lambertus Schinveld

Een muzikaal concert in het thema Circus, waar wij voor het nodige muzikale en creatieve vertier mochten zorgen voor jong en oud.

U ziet, wij zijn van alle markten thuis en proberen zoveel mogelijk wensen in vervulling te laten gaan. Bovenstaande is een korte greep uit onze mogelijkheden en gedane opdrachten, maar één ding is zeker: we zijn trots op een prachtig vak met de meest uiteenlopende herinneringen die wij mee mogen creëren.

Centrum Management - Sittard

Toon Thuis - Sittard

De Domijnen - Sittard

COS Limburg - Roermond

Trevianum Scholengroep - Sittard

L1 - Radio en Televisie

JongNL - Limburg

Spik en Span - Susteren

Decathlon - Kerkrade

Chromaflo Technologies - Sittard

Ecsplore - Sittard

Gamma - Geleen

Via Linea Recta - Landgraaf

Plus Supermarkten

Gemeente Sittard - Geleen

Entertrain Group - Echt

Geusseltbad - Maastricht

Albert Heijn

Via Belgica

Sittard genieten voorop

Manoir Croupet du Moulin

Foroxity - Sittard / Roermond

HBC '09 - Buchten

Hema - Born

Het Entertainmenthuis

Kasteel Limbricht

Maastricht Sport

Winkelcentrum Stein

Het Limburgs Sinterklaasjournaal

Stanley - Holtum

Nationaal Ouderenfonds

Rabobank

Party in Progress

Café - Zaal Aurora, Grevenbicht

Vier Heringe - Sittard

Van der Valk

Rockateer - Holtum

OLS 2014 - Grevenbicht

DNA-partij - Sittard

Koraal Groep - Maasveld