Start your event with a smile

Componeren / Musiceren

“Muziek is de moedertaal van het hart”.

Ook op muzikaal gebied laten wij van ons horen. Van kleins af aan zit muzikaliteit in het bloed en dat mogen wij onder andere in de volgende projecten laten horen:

– Voor het Borns Leedjes Konkoer (2014 -) schrijven we onder andere muziek in tekst en noten. We begeleiden de deelnemers met een live-bezetting, waarin wij het toetsen- en percussiewerk voor onze rekening nemen;

Het Limburgs Sinterklaasjournaal hebben we blij mogen maken bijpassende soundtracks en Sinterklaasliedjes. Het schrijven van tekst en muziek bracht ons op een 5-tal nieuwe Sinterklaasliedjes voor de serie.

– In samenwerking met CV de Katers uit Holtum, maakten wij hun eigen verenigingslied;

– Diverse scholen waarvoor we een schoollied hebben mogen schrijven.

Film

Enkele keren zijn we benaderd of het mogelijk is voor het maken en produceren van film- / clipopnamen. Diverse partijen hebben wij op projectbasis mogen verblijden met onze videoproducties:

Het Limburgs Sinterklaasjournaal (2018): waarbij we gezorgd hebben voor de technische realisatie van camera, geluid en licht;

– Samen met het bekende carnavalsduo Spik en Span hebben wij de muziekclip van het winnende nummer “Kampioene van de nach” (2016) mogen maken.

Horeca – projecten

Voor diverse horeca gelegenheden mogen en kunnen we diverse activiteiten verzorgen.

Speur-, wandel- en fietstochten voor jong en oud;

– Diverse workshops i.s.m. externe partners;

Promotie voor uw gelegenheid;

– en veel meer …

Mocht u een idee hebben? Laat het ons graag weten. Uw wens is onze uitdaging. We krijgen graag naar de mogelijkheden die we voor u kunnen bieden.

 

Evenementen

We organiseren ook activiteiten die niet in ons assortiment zijn opgenomen. Heeft u een wens, laat het ons weten en we bekijken de mogelijkheden. 

– Oud en Nieuw feesten voor Restaurant de Roosterhoeve in Roosteren;

– Kènjerdorp voor het Oud Limburgs Schuttersfeest 2014 in Grevenbicht-Papenhoven.

Presentatie

Onze presentator presenteert uw evenement met veel overgave. Hij is het gezicht van de bijeenkomst, kondigt de verschillende gasten en.of programma onderdelen aan en heeft vooral als taak dat het publiek de aandacht houdt.

Een bedrijfsfeest, seminar of een muziekconcert? Met onze presentator zit u gegarandeerd gebakken.