Start your event with a smile

Particulieren

Vol verwachting klopt ieders hart, wanneer Sint en Piet naar binnen stappen. Het laat u denken aan die goede oude tijd, terwijl nu úw (klein)kinderen in spanning wachten op hun cadeau. Terwijl de pieten strooigoed ronddelen, slaat Sinterklaas misschien wel zijn grote boek open.

Staat er over iedereen iets in?

Scholen / Verenigingen

Iedereen is druk in de weer, er wordt vlijtig geknutseld, geoefend voor een dansje en de klas wordt versierd met de mooiste slingers en tekeningen. De spanning stijgt, want over een paar dagen is het zover. Dan brengt Sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan onze school.

Dé kans voor een persoonlijk (foto)momentje, om je super talenten te laten zien en om Sinterklaas in het zonnetje te zetten. Kortom.. één groot feest!

Bedrijven

Sinterklaas rijdt zeker in zijn ‘vakantie’ in Nederland vele sport- en vrijetijdsverenigingen, diverse bedrijven en natuurlijk winkelcentra niet stilletjes voorbij. Wij zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest voor jong en oud.

Vroegboekkorting

10% korting

Boek vóór de zomervakantie en geniet ook van 10% korting!

Huisbezoek? Sinterklaastips voor Thuis

Het Sinterklaasfeest is misschien wel de meest geliefde traditie van Nederland. Het herinnert ons aan die tijd dat we zelf klein waren en vol verwachting op onze cadeautjes wachtte….